Erhvervsrengøring udføres af professionelle

Rene, friske og velduftende omgivelser er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø.

Hos Max Rengøring har vi stor rutine med alle former for rengøring til erhverv, og tilbyder effektiv industrirengøring og erhvervsrengøring til store og små virksomheder i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn. Derudover kan vi bl.a. også hjælpe med trappevask, oprydning af byggeplads og rengøring af skurvogne.

Vores medarbejdere er yderst professionelle og servicemindede, og de gør en stor indsats at levere en høj kvalitet – hver gang.

​Grundig og velovervejet erhvervsrengøring

Vi sørger gerne for, at jeres virksomhed altid har rene og indbydende lokaler. Vi tilrettelægger en rengøringsplan med kontorrengøring, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden og til de forskellige områders vekslende behov for rengøring.

Før vi tager hul på en ny opgave inden for erhvervsrengøring, laver vi et grundigt forarbejde. Vi afdækker behovet, vurderer opgaven og tager en uddybende samtale omkring virksomhedens individuelle løsning.

Vi tilbyder også gratis vinduespudsning to gange årligt, både indvendigt og udvendigt, når der er lavet en fast erhvervsrengøringsaftale hos os.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder eller sende os en e-mail på kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også ringe til os på telefon 50 40 43 92.

Hos Max Rengøring
er du garanteret:

N

Top kvalitet

Serviceorienteret og kvalitetsbevidst arbejde, altid.
N

Kvalificeret arbejdskraft

​Alle vores ansatte er dygtige og erfarne i deres områder.
N

Kundetilfredshed

Vi går langt for at tilfredsstille vores kunders behov.

N

Rene resultater

Vi er altid grundige i vores arbejde, derfor vil du kun se rene resultater.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

Hvis du ønsker et pletfrit resultat, leveret af dygtige og effektive rengøringsmedarbejdere, bør du ikke tøve med at kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du yderlige spørgsmål til os, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.​​