Flytterengøring udføres Professionelt

Leder du efter professionel hjælp til flytterengøring? Så lad Max Rengøring klare arbejdet for dig, så du kan koncentrere dig om de mange andre opgaver der er, i forbindelse med en flytning.

Max Rengøring tilbyder professionel rengøring til både private og erhverv. Vi sørger for, der bliver gjort rent i alle kanter og kroge, så du har en ren og pletfri bolig at overlade.

Hvorfor vælge en professionel flytterengøring

En flytning er ofte både besværlig og tidskrævende. Der er mange opgaver forbundet med selve flytningen.

De fleste vil gerne på plads i den nye bolig med det samme, så arbejdet i den gamle er oftest ikke det, der tiltaler mest. Det skal bare overstås. Hvis flytningen så samtidig er en bekostelig affære, kan rengøringen godt være det, der bare ikke lige er overskud til. Samtidig kan en grundig flytterengøring være afgørende for, om du får hele dit depositum tilbage eller ej.

Der er derfor mange årsager til, det kan være fordelagtigt at overlade din rengøring til professionelle, der har både styr på og overskud til arbejdet.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder eller send os en e-mail på kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også ringe til os på telefon 50 40 43 92.

Vi har udført flytterengøring i mere end 20 år

Hos Max Rengøring ApS har vi gennem tiderne hjulpet mange tilfredse kunder med professionel flytterengøring. Vi tilbyder en fleksibel og effektiv rengøring af din bolig eller lejlighed, når du skal til at flytte i noget nyt. Vi forstår, at der ofte kan være meget kort tid mellem at den ene beboer flytter ud og den næste rykker ind.

Hvis du står og skal flytte fra en lejlighed, så kan du med vores flytterengøring sikre dig, at du får en større andel af dit depositum tilbage fra din udlejer. Der kan derfor være økonomiske fordele at hente, når du vælger et rengøringsfirma som Max Rengøring til at stå for din flytterengøring.

Vi klarer gerne alt fra vask af gulve og vinduer til rengøring af beskidte overflader. Skulle du ønske en fast aftale på rengøring, kan vi naturligvis også tilbyde en skræddersyet løsning på dette.

Pletfrit resultat med flytterengøring fra Max Rengøring

Max Rengøring er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma med base i Esbjerg. Herfra tilbyder et stærkt team af dedikerede fagfolk, grundig rengøring, der imødekommer alle krav hos din boligudlejer. Vores rengøringspersonale arbejder alle ud fra vores klare værdier om høj service, grundighed og kvalitet.

Ved at vælge Max Rengøring til at stå for din flytterengøring får du:

  • En tidsplan og pris du kan regne med
  • En rengøring skræddersyet til dine behov
  • Fagfolk med fokus på detaljen
  • Ro og tid til at få klaret andre vigtige opgaver

Fleksible løsninger uanset hvad du har brug for

Fleksible løsninger uanset hvad du har brug for En flytterengøring kan være mange ting lige fra en simpel gulvvask til en komplet rengøring af hele hjemmet. Hos Max Rengøring kan vi løse din opgave, uanset hvor stor eller lille den er. Vores fagfolk ved hvordan man kommer ind i alle hjørner og kroge. Med deres dedikation til et godt resultat kan du trygt overlade rengøringen i vores hænder.

Vores løsning indenfor flytterengøring kan blandt andet indeholde:

  • Rengøring og afkalkning af badeværelse
  • Rengøring af køkken inkl. diverse hårde hvidevarer
  • Aftørring af støv
  • Vask af vægge, døre og karme
  • Støvsugning og gulvvask
  • Vinduespudsning

Få et skræddersyet tilbud til dine behov

Det er meget forskelligt, hvad der er behov for ved en flytning. Hvor nogle skal have hele pakken, skal andre eksempelvis blot have vasket gulvene og pudset vinduerne.

Har du behov for rådgivning i forbindelse med flytterengøring, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt Max Rengøring på 50 40 43 92 eller kontakt@maxrengoering.dk

Vi skræddersyer et tilbud, der passer til dine specifikke behov til en konkurrencedygtig pris.