Erhvervsrengøring udføres af professionelle

Rene, friske og velduftende omgivelser er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø.

Hos Max Rengøring har vi stor rutine med alle former for erhvervsrengøring, og vi tilbyder effektiv rengøring for industri og erhverv til store såvel som små virksomheder i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn. Udover erhvervsrengøring kan vi bl.a. også hjælpe med flytterengøring, trappevask, oprydning af byggeplads og rengøring af skurvogne.

Vores medarbejdere er yderst professionelle og servicemindede, og de gør en stor indsats i at levere en høj kvalitet – hver gang.

​Grundig og velovervejet erhvervsrengøring

Vi sørger gerne for, at jeres virksomhed altid har rene og indbydende lokaler. Vi tilrettelægger en rengøringsplan med kontorrengøring, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden og til de forskellige områders vekslende behov for rengøring.

Før vi tager hul på en ny opgave inden for erhvervsrengøring, laver vi et grundigt forarbejde. Vi afdækker behovet, vurderer opgaven og tager en uddybende samtale omkring virksomhedens individuelle løsning.

Vi tilbyder naturligvis også gerne en fast aftale på vinduespudsning, både indvendigt og udvendigt, så vinduerne kommer til at fremstå skinnende rene.

Bliv kontaktet

Udfyld kontkatformularen herunder eller send os en e-mail på kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også ringe til os på telefon 50 40 43 92.

Hos Max Rengøring
er du garanteret:

N

Top kvalitet

Serviceorienteret og kvalitetsbevidst arbejde, altid.
N

Kvalificeret arbejdskraft

​Alle vores ansatte er dygtige og erfarne i deres områder.
N

Kundetilfredshed

Vi går langt for at tilfredsstille vores kunders behov.

N

Rene resultater

Vi er altid grundige i vores arbejde, derfor vil du kun se rene resultater.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rengøring

Hvis du ønsker et pletfrit resultat, leveret af dygtige og effektive rengøringsmedarbejdere, bør du ikke tøve med at kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du yderligere spørgsmål til os, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.​​