Trappevask udføres af
Max Rengøring

Trappevask er ofte en overset del af rengøringen i en opgang. Ikke desto mindre er det en stor del af præsentationen, når folk kommer ind i opgangen. Ligesom beboelsen skal se pæn ud, skal trapperne også være rene, fri for støv og uden anden snavs.

Hos Max Rengøring ved vi, hvor vigtigt det er, både for boligorganisation/ejerforning, lejere og besøgende at trapperne i opgangen er pæne og rene. Vi kan derfor sikre dig en løsning, der lever op til de krav og behov du har.

Hvorfor trappevask er vigtig

For langt de fleste mennesker har det en stor betydning, hvordan deres bolig tager sig ud. Man sørger for at ens hjem er pænt og rent, men bor man til leje, har man ikke samme kontrol trappevasken.

For en udlejer eller boligorganisation er det også vigtigt at beboelsen tager sig ud på bedste måde, eksempelvis når der skal vises beboelser frem for potentielle lejere. Klistrede trappetrin, nullermænd i hjørnerne og spindelvæv langs lofterne er ting, der hurtigt kan få en bygning til at virke uhygiejnisk og kedelig at bosætte sig i.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder eller send os en e-mail på kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også ringe til os på telefon 50 40 43 92.

Hvorfor vælge Max Rengøring til trappevask?

Max Rengøring er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma beliggende i Esbjerg. Vi har et stærkt team af dedikerede fagfolk, der kan udføre enhver form for rengøring for dig.

Vores medarbejdere arbejder alle ud fra vores klare værdier om høj service, grundighed og kvalitet. Max Rengøring forstår vigtigheden af en ordentlig og grundig trappevask og har stor erfaringen med at få trapper til at fremstå skinnende rene.

Ved at vælge Max Rengøring til din trappevask får du:

  • Konkurrencedygtig pris
  • En løsning tilrettelagt efter dine behov
  • Skræddersyet aftale i forhold til hvor ofte og hvilke
  • ydelser
  • Fagfolk med fokus på hygiejne og kvalitet
  • Garanti for bedre repræsentation

En fleksibel trappevask løsning

Trappevask kan variere fra at det kun er trapperne, der skal vaskes, til at hele opgangen rengøres. Det kan også variere hvor ofte, arbejdet skal udføres. Hos Max Rengøring kan vi tilbyde en fleksibel løsning, uanset hvor omfattende din opgave er.
Vores fagfolk ved, hvordan man bedst rengøre en opgang og får den til at fremstå bedst muligt. Med deres dedikation til et godt resultat kan du trygt overlade rengøringen af din trappeopgang i vores hænder.

Vores løsning indenfor trappevask kan blandt andet indeholde:

  • Fejning af gulv
  • Gulvvask
  • Afvask af håndtag og gelændere
  • Rengøring af fællesarealer

Få et skræddersyet tilbud

Idet opgaver omkring trappevask spænder bredt, har nogle brug for den komplette løsning, mens andre foretrækker kun at få løst enkelte mindre opgaver. For nogle skal arbejdet udføres ugentligt, mens andre arbejder med uforudsigelige tidsrammer. Derfor kan vi fra Max Rengøring sammensætte en fleksibel løsning, der er tilpasset dine specifikke behov.

Har du behov for rådgivning i forbindelse med trappevask, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt Max Rengøring på 50 40 43 92 eller kontakt@maxrengoering.dk

Vi skræddersyer et tilbud, der passer på dine specifikke behov til en konkurrencedygtig pris.