Industrirengøring med Max Rengøring

Industrirengøring kræver en højere grad af ekspertise og det rette udstyr, end når vi snakker rengøring af et hjem. Derfor er netop erfaring og viden på området alfa og omega, når det kommer til at håndtere rengøring i industrien.

Står du derfor og søger hjælp til at forestå industrirengøring, kan du med fordel kontakte Max Rengøring. Vi sørger for en løsning, der passer til netop din virksomheds behov udført af professionelle, dedikerede medarbejdere.

Hvad er vigtigt ved industrirengøring

Et rent indeklima sikrer et godt og sikkert arbejdsmiljø. Derfor er det blandt andet vigtigt at have fokus på, at produktionsområder skal holdes bakteriefri. På den måde kan virksomheden minimere antallet af sygedage blandt de ansatte, ligesom virksomheden generelt kan opretholde et højere niveau for indeklimaet og miljøet på stedet.

Det er derfor vigtigt, at rengøringen udføres hyppigt, korrekt og med det rette udstyr. Samtidig er der en lang række forskellige sikkerhedskrav for de forskellige brancher. Det stiller alt sammen krav til dig, uanset om du er virksomhedsejer eller daglig leder.

Rengøringen skal foretages på rette tid og på den korrekte måde ikke alene blot for virksomhedens skyld, men også for at holde sikkerheden i orden. Hos Max Rengøring kender vi alle sikkerhedskravene, og vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe jeres virksomhed med at få gjort sikkert rent.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder eller sende os en e-mail på kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også ringe til os på telefon 50404392.

Hvorfor vælge Max Rengøring

Max Rengøring er et rengøringsfirma hjemhørende i Esbjerg. Vi har et stærkt team af dedikerede fagfolk, der kan udføre enhver form for grundig rengøring. Vores medarbejdere arbejder alle ud fra vores klare værdier om høj service, grundighed og højeste kvalitet. Max Rengøring har fokus på de forskellige sikkerhedskrav, der er til industrirengøring og har medarbejdere til enhver form for opgave indenfor rengøring.

Ved at vælge Max Rengøring til at stå for din industrirengøring får du:

  • En realistisk tidsplan, der bliver overholdt
  • Konkurrencedygtig pris på arbejdet
  • En rengøringsløsning tilrettelagt efter dine behov
  • Fagfolk med fokus på sikkerhedskrav
  • Garanti for et bedre fysisk arbejdsmiljø efter vores arbejde

Max Rengøring giver dig en løsning tilpasset dine behov

En industrirengøring dækker over mange ting lige fra en rengøring af rum til afvask, desinfektion og opskuring. Hos Max Rengøring har vi en løsning til din opgave, uanset hvor stor eller lille den er.
Vores fagfolk ved, hvordan man løser alle rengøringsopgaver i industrien. Med deres dedikation til et godt resultat kan du trygt overlade rengøringen af din virksomhed i hænderne af os.

Vores løsning indenfor industrirengøring kan blandt andet indeholde:

  • Rengøring og desinfektion
  • Rensning af filtre
  • Skuring af gulve
  • Nedvask og opsamling af støv og skidt
  • Nedvask af lagerlokaler

Få et skræddersyet tilbud

Det er meget forskelligt, hvad virksomheder har behov for. Nogle har blot brug for hjælp til en enkelt opgave, mens andre gerne vil have den komplette løsning.

Har du behov for rådgivning i forbindelse med industrirengøring, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt Max Rengøring på 50 40 43 92 eller kontakt@maxrengoering.dk

Vi skræddersyer et tilbud, der passer på dine specifikke behov til en konkurrencedygtig pris.