Vinduespudsning Kolding

Står du og mangler en kompetent vinduespudser i Kolding og omegn? Hos Max Rengøring har vi mere en 20 års erfaring, med vinduespudsning og polering af vinduer for både private og erhvervskunder. Vores erfarne medarbejdere er opdateret med de mest moderne fremgangsmåder inden for branchen, hvilket gør os i stand til at løfte enhver opgave uanset omfang.

Hos Max Rengøring anvender vi kun miljørigtige produkter til vinduespolering. Når vi pudser og polere vinduerne, bruger vi udelukkende rent vand og produkter uden kemikalier eller miljøskadelige rengøringsmidler.

Få en fast aftale på vinduespolering

Som kvalitetsbevidst vinduespudser, står vi naturligvis også til rådighed for virksomheder og erhvervsdrivende i Kolding og omegn. Vi har allerede pudset og poleret vinduer for en bred vifte af virksomheder og institutioner, og vi er mere en villig til at lave en skræddersyet løsning der opfylder netop jeres behov og ønsker.

Vores kundeklientel dækker over både butikker, erhverv og industri. Vi lægger en stor ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi sørger naturligvis også for at tørre vores vand op efter os, og vi efterlader hverken striber eller sæberester.

Indhent et gratis tilbud på vinduespudsning i Kolding

Har vi fanget din interesse eller har du spørgsmål vedrørende vores ydelser? Så sidder vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på vinduespudsning, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan fange os på telefon 50 40 43 92, eller e-mail kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder eller sende os en e-mail på kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også ringe til os på telefon 50 40 43 92.

Hos Max Rengøring
er du garanteret:

N

Top kvalitet

Serviceorienteret og kvalitetsbevidst arbejde, altid.
N

Kvalificeret arbejdskraft

​Alle vores ansatte er dygtige og erfarne i deres områder.
N

Kundetilfredshed

Vi går langt for at tilfredsstille vores kunders behov.

N

Rene resultater

Vi er altid grundige i vores arbejde, derfor vil du kun se rene resultater.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rengøring

Hvis du ønsker et pletfrit resultat, leveret af dygtige og effektive rengøringsmedarbejdere, bør du ikke tøve med at kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du yderligere spørgsmål til os, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.​​