Vinduespudser med mange års erfaring i branchen

Mangler du hjælp til vinduespudsning? Så er der hjælp at hente her. Hos Max Rengøring står vi altid klar til at hjælpe med forskellige former for rengøring såsom vinduespudsning. Vores vinduespudser kommer i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Derfor er vi kompetente til at udføre mange forskellige opgaver – store som små. Vores vinduespudser står til rådighed hos både private og erhverv, hvor vi altid imødekommer den pågældende kundes ønsker og behov. Vi er en pålidelig samarbejdspartner, der lover rene resultater.

Vi tager dine karme med i pris

Den nøjagtige pris på en vinduespudser afhænger af opgavens omfang. Vi tilbyder dog altid en billig vinduespolering, hvor vi laver en god pris til lige netop dig. Selvom vores priser er lave, udfører vi altid arbejdet i høj kvalitet. Du kan derfor med fordel vælge vores vinduespudser til at rengøre dine vinduer.

For mange mennesker er vinduespudsning en sur pligt. Netop derfor tilbyder vi professionel hjælp hos alle kunder, der ønsker professionel pudsning af vinduer til en god pris. Vi er effektive og grundige i vores arbejde, og vi sætter altid dine ønsker og behov i første række.

Hvad siger kunderne?


Bedste team! Og super rengøring!

✰✰✰✰✰

Kom hurtig i gang med aftalen og servicen. Super sød og venlig personale. Meget hurtig, nøjagtig og prisen er rimelig nok. Gerne igen

✰✰✰✰✰

Kontakt os for et godt tilbud

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os for at få et godt tilbud. Vores vinduespudser står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det. Hos os får du høj kvalitet til lave priser.

Vi kan kontaktes på telefon: 50 40 43 92 eller på mail: kontakt@maxrengoering.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.

Ønsker du at blive kontaktet af Max Rengøring?

Det kan du gøre ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også ringe til os på telefon 50 40 43 92.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Det siger vores kunder

I denne sektion vil du kunne se et udvalg af kunder samt deres holdninger og refleksioner omkring vores samarbejde.

★★★★★

"Bedste team! OG super rengøring!"

★★★★★

"Kan klart anbefales!  Er så glad for at have valgt dette firma. 5+++ stjerner for deres grundige og flotte arbejde samt deres gode og venlige service. Bliver fast aftale herfra"

★★★★★

"Kom hurtig i gang med aftalen og servicen. Super sød og venlig personale. Meget hurtig, nøjagtig og prisen er rimelig nok. Gerne igen."

★★★★★

"5 STORE stjerner

Super fantastisk rengøring. Sød, venlig, fleksibel og meget ansvarsfuld. Giver mine allerbedste anbefalinger."

★★★★★​ Vurderet til 5 / 5 stjerner baseret på mere end 8 anmeldelser på Facebook

Firma

Max Rengøring ApS

CVR: 40137599

Følg os på Facebook