Vinduespudser Varde

Har du rækkehus, villa eller virksomhed i Varde eller omegn, der trænger til at få vinduerne pudset og poleret? Max Rengøring ApS har over 20 års erfaring som professionel vinduespudser, og vi sætter en ære i at leverer et godt resultat til konkurrencedygtige priser. Vores hold af veluddannede vinduespudsere varetager en bred vifte af opgaver for såvel private som erhvervskunder. Vi løfter enhver type opgave inden for vinduespudsning og polering, uanset opgavens omfang.

Som miljøbevidst vinduespudser, gør vi os umage, for at skåne miljøet så meget som muligt når vi arbejder. Derfor benytter vi os udelukkende af produkter uden kemikalier eller miljøskadelige rengøringsmidler.

Vinduespudsning til erhverv

Som virksomhed er det vigtigt at kontoret, eller butikken fremstår præsentabelt, når der modtages gæster i virksomheden. Vi anbefaler at de udvendige vinduer bliver pudset en gang om måneden, hvor de indvendige vinduer kan nøjes med at blive pudset 2-4 gange om året.

Hos Max Rengøring har vi allerede hjulpet en lang række virksomheder med vinduespudsning i høj kvalitet. Hvis i ønsker en fast aftale på vinduespolering, laver vi gerne en skræddersyet løsning, der passer til jeres ønsker og behov.

Bestil et gratis tilbud på vinduespolering allerede i dag

Kunne du tænker dig at få en fast aftale på vinduespudsning hos Max Rengøring, eller er du interesseret i at høre nærmere omkring vores priser? Sammen finder vi en løsning, som opfylder dine ønsker. Kontakt os på telefon 50 40 43 92 eller e-mail kontakt@maxrengoering.dk, for en uforpligtende snak, og et godt tilbud på din opgave. Du kan og udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder eller sende os en e-mail på kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også ringe til os på telefon 50 40 43 92.

Hos Max Rengøring
er du garanteret:

N

Top kvalitet

Serviceorienteret og kvalitetsbevidst arbejde, altid.
N

Kvalificeret arbejdskraft

​Alle vores ansatte er dygtige og erfarne i deres områder.
N

Kundetilfredshed

Vi går langt for at tilfredsstille vores kunders behov.

N

Rene resultater

Vi er altid grundige i vores arbejde, derfor vil du kun se rene resultater.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rengøring

Hvis du ønsker et pletfrit resultat, leveret af dygtige og effektive rengøringsmedarbejdere, bør du ikke tøve med at kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du yderligere spørgsmål til os, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.​​