Vinduespudsning med mange års erfaring i branchen

Mangler du hjælp til vinduespudsning? Så er der hjælp at hente her. Hos Max Rengøring står vi altid klar til at hjælpe med forskellige former for rengøring såsom vinduespudsning. Vores vinduespudser kommer i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Derfor er vi kompetente til at udføre mange forskellige opgaver – store som små. Vores vinduespudser står til rådighed hos både private og erhverv, hvor vi altid imødekommer den pågældende kundes ønsker og behov. Vi er en pålidelig samarbejdspartner, der lover rene resultater.

Har du spørgsmål?

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål om hvordan privatrengøring foregår, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud med gode priser, er du velkommen til at kontakte os.​

​Ring på telefon 50 40 43 92eller send en e-mail til: kontakt@maxrengoering.dk.​

Bliv kontaktet

Udfyld formularen herunder eller sende os en e-mail på kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også ringe til os på telefon 50 40 43 92.

Hos Max Rengøring
er du garanteret:

N

Top kvalitet

Serviceorienteret og kvalitetsbevidst arbejde, altid.
N

Kvalificeret arbejdskraft

​Alle vores ansatte er dygtige og erfarne i deres områder.
N

Kundetilfredshed

Vi går langt for at tilfredsstille vores kunders behov.

N

Rene resultater

Vi er altid grundige i vores arbejde, derfor vil du kun se rene resultater.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

Hvis du ønsker et pletfrit resultat, leveret af dygtige og effektive rengøringsmedarbejdere, bør du ikke tøve med at kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du yderlige spørgsmål til os, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.​​