Erhvervsrengøring udføres af professionelle

Rene, friske og velduftende omgivelser er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø. Hos Max Rengøring har vi stor rutine med alle former for rengøring til erhverv, og tilbyder effektiv industrirengøring og erhvervsrengøring til store og små virksomheder i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn. Derudover kan vi bl.a. også hjælpe med trappevask, oprydning af byggeplads og rengøring af skurvogne. Vores medarbejdere er yderst professionelle og servicemindede, og de gør en stor indsats at levere en høj kvalitet – hver gang.

​Grundig og velovervejet erhvervsrengøring

Vi sørger gerne for, at jeres virksomhed altid har rene og indbydende lokaler. Vi tilrettelægger en rengøringsplan med kontorrengøring, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden og til de forskellige områders vekslende behov for rengøring. Før vi tager hul på en ny opgave inden for erhvervsrengøring, laver vi et grundigt forarbejde. Vi afdækker behovet, vurderer opgaven og tager en uddybende samtale omkring virksomhedens individuelle løsning.

Vi tilbyder også gratis vinduespudsning to gange årligt, både indvendigt og udvendigt, når der er lavet en fast erhvervsrengøringsaftale hos os.

Hos Max Rengøring er du garanteret:

  • Serviceorienteret og kvalitetsbevidst
  • Fokus på kundetilfredshed
  • ​Dygtige og erfarne ansatte
  • Rene resultater​

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

Kunne dit firma eller din arbejdsplads nyde godt af vores færdigheder inden for erhvervsrengøring, herunder også trappevask, bør du ikke tøve med at kontakte os. 

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål om hvordan erhvervsrengøring foregår, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud med gode priser, er du velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon 50 40 43 92 eller send en e-mail til: kontakt@maxrengoering.dk.

Ønsker du at blive kontaktet af Max Rengøring?

Det kan du gøre ved at udfylde formularen herunder eller sende os en e-mail på kontakt@maxrengoering.dk. Du kan også ringe til os på telefon 50 40 43 92.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Det siger vores kunder

I denne sektion vil du kunne se et udvalg af kunder samt deres holdninger og refleksioner omkring vores samarbejde.

★★★★★

"Bedste team! OG super rengøring!"

★★★★★

"Kan klart anbefales!  Er så glad for at have valgt dette firma. 5+++ stjerner for deres grundige og flotte arbejde samt deres gode og venlige service. Bliver fast aftale herfra"

★★★★★

"Kom hurtig i gang med aftalen og servicen. Super sød og venlig personale. Meget hurtig, nøjagtig og prisen er rimelig nok. Gerne igen."

★★★★★

"5 STORE stjerner

Super fantastisk rengøring. Sød, venlig, fleksibel og meget ansvarsfuld. Giver mine allerbedste anbefalinger."

★★★★★​ Vurderet til 5 / 5 stjerner baseret på mere end 8 anmeldelser på Facebook

Firma

Max Rengøring ApS

CVR: 40137599

Følg os på Facebook